Få din gratis offert

Gratis offert

Boka ett möte med oss

Boka möte
Digu symbol gul

Boka ett första uppstartsmöte

  1. Vi går igenom dina behov, önskemål och ev. funderingar
  2. Om allt känns bra återkommer vi direkt efter mötet med en offert på det du önskar hjälp med
  3. Samarbetet inleds och din väg mot en bättre digital närvaro kan börja.


Vad kunderna säger om oss på Google

Hana Al-Khamri
2023-06-30
Jag har använt Digitunist för att sätta upp min hemsida. Jag fick mycket professionellt och personligt bemötande. Islam på Digitunist är flexibla, snabb och med stor kunskap inom området. Jag är mycket nöjd med leveransen och samarbetet. Rekommenderas varmt!
Dominik Bullo
2023-04-18
Fick hjälp med att bygga hemsida-jättebra support. Professionellt rakt igenom. Tack.
Filip Johansson
2023-04-06
Fantastiskt resultat. Jag är jättenöjd med min hemsida. Islam på Digitunist är väldigt lätt att jobba med. Han är kunnig och professionell, tålmodig och noga. Tack!
Dilyara Rogozina
2023-03-07
Vi fick hjälp med vår webbshop. Jättenöjda med utfört arbete och service.
Ida Breimo
2023-01-26
Digitunist byggde min hemsida och jag är otroligt nöjd. Islam är lyhörd och enkel att samarbeta med. Den är visuellt snygg och snabb. Precis allt jag önskade!
Mario Victorsson
2022-12-09
Vi valde att samarbeta med Digitunist för att sökordsoptimera vår websida. Det vi åstadkommit efter bara någon månad är långt över förväntan. Jag kan varmt rekommendera samarbete med Digitunist och Islam Habib för sin kompetens, professionalism och hängivenhet att leverera utmärkt service. Tack och jag ser fram emot fortsatt samarbete!
Peter Claësson
2022-05-23
Adam Dashe
2022-04-05
Digitunist är pålitliga och professionella och vill genuint hjälpa företag att bygga upp sin digitala närvaro. De kom med ideér och förslag på hur saker och ting kan förbättras och utvecklas under hela processen. De hjälpte mig att bygga en professionell hemsida och resultatet överträffade mina förväntningar. Vi gick från idé till en ny hemsida som var sökmotoroptimerad från start. Kan varmt rekommenderas!
Birsta Kolgrill
2022-04-04
Vi anlitade Digitunist för att bygga vår hemsida och har bara positiva saker att säga. Vi fick en proffsig hemsida som dessutom var sökmotoroptimerad och snabb. Digitunist har varit hjälpsamma, flexibla och väldigt professionella genom hela processen. Vi rekommenderar varmt Digitunist till alla företag.
Margareta Selfors
2021-10-02
Islam är lätt att kommunicera med, snabb och väldigt vänlig. Rekommenderas starkt!