Få din gratis offert

Gratis offert

Om oss

Boka möte
Digu symbol gul

Berättelsen om Digitunist

Digitunist är en webb- och SEO-byrå med stort engagemang och gediget kunnande om digital marknadsföring och webbutveckling.  Tillsammans med dig tar vi fram lösningar och strategier som får ditt företag att växa. På dina villkor.

Digitunist startades av mig, Islam Habib, som efter många år på en av Sveriges största kommunikationsbyråer valde att satsa helhjärtat på sökmotoroptimering och webbutveckling. Istället för att jonglera 10-12 projekt för gigantiska kunder ville jag syssla med det jag verkligen brinner och sporras av: SEO och tekniska lösningar som faktiskt ger resultat.

Digitunist startades just av den anledningen: att kunna hjälpa dig utifrån just dina förutsättningar och behov.

Vårt mål är att sätta dig i fokus. Vi vill se till att du alltid är ett klick bort från potentiella kunder som söker efter dina varor eller tjänster online. När du väljer att arbeta med oss som din partner för digital marknadsföring kan du vara trygg i att det inte blir några överraskningar. Inga krångliga avtal eller bindningstider. 

islam-habib-digitunist

Vad kunderna säger om Digitunist

 • "En riktig stjärna när det kommer till webbutveckling"

  Jag kan inte nog tacka Digitunist för den fantastiska hjälpen vi fick med vår hemsida. En riktig stjärna när det kommer till webbutveckling, design samt SEO. Vi är djupt tacksamma för den hjälp vi fick och rekommenderar Digitunist starkt till alla som behöver professionell assistans med sina hemsidor. Tack så mycket!

  Ali Kashani

  North62

 • "Har bara positiva saker att säga"

  Anlitade Islam på Digitunist för att bygga min hemsida och har bara positiva saker att säga. Professionell, lyhörd, tålmodig och tillmötesgående genom hela processen. Är mer än nöjd med resultatet!! Kan varmt rekommendera Digitunist och Islam! Ser fram emot framtida samarbeten!

  Stephanie Leal

  VD, Acconti redovisningsbyrå

 • "Högsta betyg"

  Rekommenderar varmt. Smidig att samarbeta med och skapar en enkel, lättnavigerad och fin sida. Högsta betyg.

  Elinor Torp

  Journalist och författare - elinortorp.se

Ett urval av uppdragsgivare

bullo-logo
solvio
interimakademin-logo
bullo-logo
interimakademin-logo
solvio
interimakademin-logo
interimakademin-logo


Kontakt

Skriv till oss så hör vi av oss snabbt som tusan

Kontaktformulär