Få din gratis offert

Gratis offert

Om oss

Boka möte
Digu symbol gul

Berättelsen om Digitunist

Digitunist är en webb- och SEO-byrå med stort engagemang och gediget kunnande om digital marknadsföring och webbutveckling.  Tillsammans med dig tar vi fram lösningar och strategier som får ditt företag att växa. På dina villkor.

Digitunist startades av mig, Islam Habib, som efter många år på en av Sveriges största kommunikationsbyråer valde att satsa helhjärtat på sökmotoroptimering och webbutveckling. Istället för att jonglera 10-12 projekt för gigantiska kunder ville jag syssla med det jag verkligen brinner och sporras av: SEO och tekniska lösningar som faktiskt ger resultat.

Digitunist startades just av den anledningen: att kunna hjälpa dig utifrån just dina förutsättningar och behov.

Vårt mål är att sätta dig i fokus. Vi vill se till att du alltid är ett klick bort från potentiella kunder som söker efter dina varor eller tjänster online. När du väljer att arbeta med oss som din partner för digital marknadsföring kan du vara trygg i att det inte blir några överraskningar. Inga krångliga avtal eller bindningstider. 

islam-habib-digitunist

Vad kunderna säger om Digitunist

 • "Rekommenderas varmt!"

  Jag har använt Digitunist för att sätta upp min hemsida. Jag fick mycket professionellt och personligt bemötande. Islam på Digitunist är flexibla, snabb och med stor kunskap inom området. Jag är mycket nöjd med leveransen och samarbetet. Rekommenderas varmt!

  Hana Al-Khamri

  Journalist och författare, hanaalkhamri.com

 • "Fantastiskt resultat"

  Fantastiskt resultat. Jag är jättenöjd med min hemsida. Islam på Digitunist är väldigt lätt att jobba med. Han är kunnig och professionell, tålmodig och noga. Tack!

  Filip Johansson

  Skådespelare, johanssonfilip.se

 • "Jättenöjda med utfört arbete och service"

  Vi fick hjälp med vår webbshop. Jättenöjda med utfört arbete och service.

  Dilyara Rogozina

  Projektledare, The Knotted Gun

Ett urval av uppdragsgivare

bullo-logo
solvio
interimakademin-logo
bullo-logo
interimakademin-logo
solvio
interimakademin-logo
interimakademin-logo


Kontakt

Skriv till oss så hör vi av oss snabbt som tusan

Contact Form Demo