Få din gratis offert

Gratis offert

Webbyrå Täby

Boka möte
Digu symbol gul

En webbyrå i Täby som hjälper din hemsida att nå lokala kunder

Behöver ditt företag hjälp med lokal digital marknadsföring av en webbyrå i Täby? Då har du kommit rätt. Vi på Digitunist bygger och optimerar hemsidor som får dig att synas i ditt lokala närområde.

Vi gör det genom att skapa väldesignade, tydliga och säljande webbplatser som dessutom är noggrant sökoptimerade och anpassade för att ge dig höga placeringar på Google.

Vi kan erbjuda:

 • Hemsidor – Snabba, användarvänliga och säljande hemsidor
 • Sökmotoroptimering – – högre synlighet på Google genom SEO och noggrann optimering utifrån bra och relevanta sökord
 • Grafisk design – Professionell design som stärker ditt varumärke
rätt seo-gula-prickar

rätt seo-gula-prickar

Varför satsa på lokal närvaro?

För att du ska kunna nå just de kunder som både behöver och efterfrågar dina produkter och tjänster, är en stark lokal närvaro avgörande. Genom att verkligen förstå ditt närområdes utmaningar och potentiella möjligheter – och anpassa sig till dem – kan du ligga steget före dina konkurrenter.

Du har förmodligen hittat hit genom att söka på ”webbyrå täby”. De flesta av våra kunder finns i närområdet, t ex Vallentuna eller Åkersberga. På samma sätt kan vi hjälpa dig att ranka högt i Googles sökresultat eller andra typer av digital marknadsföring.


Digitala lösningar för lokala behov i Täby

På Digitunist vet vi vikten av en lösning som passar kundens specifika behov. Men vi vet också att utmaningarna varierar från bransch till bransch. Vi har hjälpt företagare inom allt från restaurang och till media, ekonomi och e-handel. Vi har de kunskaper som krävs för att hjälpa dig uppnå dina mål.

Om du vill anlita oss börjar vi med ett möte där vi går igenom dina förutsättningar, utmaningar och förväntningar. Därefter tar vi fram ett förslag på hur din webbplats och digitala marknadsföring ska göra dig mer synlig online. Det kanske inte blir exakt som du har tänkt dig, men vi rekommenderar alltid det vi tror passar bäst. Vi tror på öppenhet – och att leverera lösningar och strategier som faktiskt fungerar.

Vår webbyrå hjälper företag i Täby till nästa nivå genom att leverera hemsidor med fokus på konverteringar och ökad försäljning.

seo

seo

Vi bygger hemsidor som hjälper företag, på riktigt

Din nya hemsida ska inte bara vara snygg. Den bör fylla en faktisk funktion, och göra din verksamhet mer effektiv. Självklart är en bra, genomtänkt design viktig för att stärka ditt varumärke och skapa förtroende för dig som kund, men det är ofta en balansgång. Hemsidan bör dessutom vara användarvänlig, funktionell och snabb, så dina besökare direkt hittar det de behöver.

Digitunist utvecklar hemsidor i WordPress med fokus på hastighet, SEO och användarvänlighet för bästa möjliga resultat. Vi ser hemsidan som en försäljningskanal bland flera olika.

Behöver du mer avancerade funktioner, t ex stöd för att boka möten, eller smarta verktyg som ökar sajtens funktionalitet? Vi har ett helt team av experter med lång erfarenhet av att bygga webbplatser, och de bidrar gärna med sin expertis.


Exempel på hemsidor Digitunist webbyrå byggt och optimerat

 • Attract

  En LinkedIn-byrå med fokus på talent attraction och digitala kampanjer.

 • DigiNytt

  En plattform för teknikintresserade med fokus på smarta hem och automatisering.

 • hh redovisnings case

  H&H Redovisning

  En lokal och modern redovisningsbyrå med extra personlig touch.

Ett urval av uppdragsgivare

bullo-logo
solvio
interimakademin-logo
bullo-logo
interimakademin-logo
solvio
interimakademin-logo
interimakademin-logo


Digitunist – webbyrå Täby

Digitunist är en byrå i Täby som skapar professionella och sökmotoroptimerade webbplatser åt företag och organisationer, både lokalt och i hela Sverige. Vi har djupgående kompetens inom digital marknadsföring, webbutveckling och grafisk formgivning.

Vårt fokus är att hjälpa varje kund att förbättra sin digitala närvaro genom professionella hemsidor och lyckad sökmotoroptimering. Helt enkelt gör vi hemsidor som tar deras marknadsföring till nästa nivå.

digitunist-seo-byrå

Anlita oss för:

Sökoptimering

Vi optimerar din hemsida för att du ska hamna så högt som möjligt i sökresultaten när någon söker efter en vara eller tjänst du erbjuder. Dels hjälper vi dig att optimera sidan rent tekniskt, dels genom innehåll och unika texter.

Hemsidor

Vi hjälper dig att antingen skapa en helt ny hemsida, eller förbättra din befintliga. I båda fallen får du en webbplats som är sökmotoroptimerad, snabb och även inspirerande – som ger dig mer trafik, och fler kunder.

Grafisk design

Vi hjälper dig att ta fram en visuell identitet som boostar ditt varumärke på ett professionellt sätt. Du kan få experthjälp med logotypen, färger eller en hel visuell profil som får ditt företag att sticka ut.

Skriv till oss

Kontaktformulär

Vad kunderna säger om Digitunist webbyrå

”Lyhörda för önskemål”

Digitunist har vid flertalet tillfällen varit behjälpliga med olika tekniska lösningar. De är alltid lyhörda inför mina önskemål och samtidigt kommit med många egna geniala och praktiska förslag. Jag kan inte vara annat än mycket tacksam!

Peter Claësson

Privatkund

”Lätt att kommunicera med”

Islam är lätt att kommunicera med, snabb och väldigt vänlig. Rekommenderas starkt!

Margareta Selfors

Bloggen lugntvatten.se

”Pålitliga och ärliga”

Vi anlitade Digitunist för att bygga och utveckla vår webb. De är pålitliga, ärliga och ger väldigt bra råd. De utför sitt arbete professionellt och tänker på detaljerna åt oss. Vi på Simplea rekommenderar starkt Digitunist till andra företag.​

Mohammed Al Semidai

VD, Simplea ab